Oversikt

Hjem-side

Når du har logget inn i appen, vil du først se Hjem-siden.

Klinikkskort

I midten finnes det klinikkskort som viser klinikkinformasjon, adresse, snarveier til klinikkens tjenester og timebestilling.
Trykk på Alle tjenester for å få klinikkinformasjon, åpningstider, nyheter og alle tjenester som klinikken tilbyr. Om du vil bestille time med en gang kan du trykke på Bestill time.
Om du vil at en klinikk skal vises på Hjem-siden hver gang du åpner appen, kan du merke klinikken som din favoritt ved å klikke på Alle tjenester og trykk så på Hjerteikonet
.

Meldinger

Oversikt over beskjeder og oppgaver du må håndtere.
 • Antall uleste meldinger vises i overskriften.
 • Det vises maksimalt fire meldinger. Du kan trykke på Se mer eller Meldinger i menylinjen om du vil se alle meldinger. Velg fanen Arkiv hvis du vil se de tidligere meldingene.

Timer

Oversikt over nåværende og kommende timer.
 • Maksimalt fire timer vises. Du kan trykke på Se mer om du har flere kommende timer.
 • Antall timer i dag eller i tiden fremover vises i overskriften.
  Merk at tidligere timer ikke vises på Hjem-siden. Dersom du vil se tidligere timer, trykk Se mer eller Kalender i i menylinjen, og deretter velg fanen Arkiv.
 • Når det er 10 minutter til videokonsultasjonen starter, blir knappen Start tilgjengelig ved siden av timen. Les hvordan du kan starte videokonsultatjsonen her.
 • Når det er 5 minutter til timen eller telefonkonsultasjonen starter, har du mulighet til å trykke på knappen Check in ved siden av timen. Les hva betyr å sjekke inn for disse timene her.

Betalinger

Oversikt over alle ubetalte og betalte regninger og fakturaer. Klikk på Se mer eller Betalinger i menylinjen for å se alle regningene.

Finn klinikk

Øverst har du mulighet til å raskt sette i gang timebestilling eller annen kommunikasjon med klinikken, eller søke etter en ny klinikk. Trykk på Legg til klinikk eller Finn klinikk
.
Om du vil at et klinikkskort skal vises på Hjem-siden hver gang du åpner appen, kan du merke klinikken som din favoritt ved å klikke på Klinikkinformasjon og trykk så på Hjerteikonet
.

Innstillinger

Fra innstillinger har du tilgang til foskjellige profilinnstillinger, for eksempel, profil, kontaktinformasjon, språk, varsler og annen informasjon.
 • Profil: Du kan legge til/endre profilbilde, navn og e-post adresse.
 • Endre telefonnummer: Du kan legge til forskjellige telefonnummer for Hjem eller Arbeid.
 • Endre addresser: Du kan legge til en adresse for hver kategori, Hjem, Arbeid og Faktura. Merk at du ikke kan endre den adressen som er registrert i Folkerigisteret.
 • Språkinnstilling: Du kan velge hvilket språk du vil ha i appen.
 • Ofte stilte spørsmål: Dersom du har noen spørsmål om appen, har du enkel tilgang til listen over ofte stilte spørsmål.
 • Varsler: Åpner innstillinger på mobilen din for varselinnstillinger på PasientSky appen.
Du kan også lese retningslinjer for personvern, og eventuelt trekke samtykke og identifisering. Du som en pasienten kan når som helst trekke samtykke. Merk at dersom samtykker trekkes, blir du logget ut av appen, og appen blir tilbakestilt. Om du vil bruke appen igjen må du identifisere deg og godkjenne samtykket på nytt.
Du har også mulighet til å slette kontoen din i appen ved å klikke på Slett bruker. Dette innebærer at du trekker samtykket og blir logget ut av appen. Skal du fortsette å bruke appen må du logge inn og gi samtykke på nytt. Har du oppsatte timer vil disse da bli synlige i appen igjen.
Du kan enkelt logge deg ut. For å logge deg inn igjen benytter du deg bare av innloggingsmetoden du selv har valgt.
Merk at når det er oppdatering i innholdet knyttet til samtykke eller vilkårene våre må du gi samtykke på nytt. Det er for at de nødvendige personopplysningene kan oppbevares for å legge til rette for kommunikasjon mellom pasient og de behandlingsinstitusjonene du benytter.

Menylinjen

Fra menylinjen nederst kan du navigere i appen.
Herfra har du tilgang til:
 • Betalinger: Oversikt over alle ubetalte og betalte regninger.
  Du kan få mer informasjon om betaling ved å klikke på knappen Last ned og deretter Kvittering. Da hentes kvitteringens detaljer opp i PDF fil (se hvordan).
 • Meldinger: Oversikt over alle uleste og leste meldinger. Trykk for å lese og eventuelt svare på meldingen om det er mulig.
 • Oppgaver: Oversikt over alle uferdige og fullførte oppgaver.
  Dette er oppgaver som klinikken gir til deg som pasienten. Trykk for å åpne og eventuelt fullføre en oppgave. Dersom behandleren fullfører en oppgave på vegne av deg, så vil ikke oppgaven flyttes til fanen Arkiv før appen er restartet.
 • Kalender: Oversikt over alle kommende og tidligere timer. Dette inkluderer vanlige og eventuelle telefon- og videokonsultasjoner. Trykk på timen for å se mer informasjon om time.
  Merk at timene som er avsluttet de siste 24 timer også vises i fanen Timer. Etter 24 timer flytter de seg automatisk til fanen Arkiv.
Klikk deg videre til Bruk for å lære mer om de ulike mulighetene du har i appen.
Last modified 10mo ago