PatientSky-app

Lær mer om vår app for pasienter

Bestill timer, send meldinger og se dine betalinger og oppgaver. PatientSky-appen gjør det enklere å kommunisere med klinikker og helsepersonell for å få den hjelpen du trenger.

Laste ned appen

PatientSky appen støtter både iOS og Android.

Klikk her eller skann QR kode for å laste ned PatientSky-app.

Førstegangs innlogging

Merk at du må legge til kontaktinformasjon før du kan bestille en time. Dersom det ikke er lagt til vil appen be om din kontaktinformasjon før du kan fortsette.

  1. Åpne appen og velg språk.

  2. Trykk på Kom i gang, og logg på med BankID. Du trenger kun verifisering med BankID den første gangen du logger inn i appen.

  3. Velg så mellom å lage en firesifret kode, bruke TouchID eller FaceID. Hvilke alternativer som er tilgjengelig avhenger av smarttelefonen. Dette er det du bruker neste gang du logger inn.

  4. Godkjenn samtykket for å komme i gang. Dette trenger du kun å gjøre første gang du logger inn. Du kan når som helst trekke samtykke om du ønsker, men du vil da ikke ha mulighet til å bruke appen.

  5. Legg til kontaktinformasjon, eller trykk Hopp over for å gjøre det senere.

  6. Du er nå logget inn i appen.

Dersom du allerede har verifisert deg med BankID og det ikke er første gang du logger inn, bruker du enkelt kun den metoden du tidligere valgte, firesifret kode, TouchID eller FaceID.

Har du glemt den firesifrede koden din?

Dersom du har glemt firesifret kode, kan du enkelt tilbakestille app.

  • Åpne appen og trykk på Tilbakestill appen.

  • Verifiser med BankID på nytt, og opprett en ny kode.

Last updated