Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å utføre handlinger på vegne av andre i appen/pasientportalen? Ja, dette er kun mulig via pasientportalen, men ikke via appen.

Hvorfor er ikke klinikken jeg leter etter søkbar i appen? Finnes ikke din klinikk ved søk i appen kan det være fordi klinikken ikke bruker PatientSky for sikker kommunikasjon med sine pasienter. Du kan ikke derfor bruke PatientSky-appen for å kontakte klinikken.

Ta direkte kontakt med din klinikk for mer informasjon om deres tjenester.

Hvorfor tilbyr ikke klinikken min flere tjenester? Hvilke tjenester som er tilgjengelige i appen avgjøres av hver enkelt klinikk og behandler. Du kan derfor oppleve at klinikken ikke tilbyr alle tjenester. Ta direkte kontakt med klinikken din dersom du har noen spørsmål om deres tjenester.

Hvordan vet jeg om klinikken har sendt meg en melding eller satt meg opp på en time? Alle meldinger og timeavtaler er tilgjengelige i appen.

Når en timeavtale opprettes eller du mottar en melding kan klinikken sende deg varslinger via SMS eller e-post. Dersom klinikken din tilbyr denne tjenesten er det viktig å forsikre deg om at du har lagt inn e-postadresse og telefonnummer riktig.

Hvordan kan jeg slå på/av push-varsler? Du kan aktivere eller endre innstillinger for push-varsler på smarttelefonen din. Trykk på Innstillinger i appen, og velg Varsler. Merk at push-varsler vil kun sendes ut når klinikken kommuniserer med deg.

Hva innebærer det å gi samtykke? Ved å gi samtykke gir du PatientSky rett til å behandle din data og legge til rette for enkel og sikker kommunikasjon mellom deg og din behandler. Les mer om samtykke og personvern her.

Jeg har fått e-post/SMS, men finner ingen informasjon der. Hvorfor? Ingen sensitiv informasjon vil bli vist i noen av varslingene, og du må logge inn i appen eller pasientportalen for å lese innholdet og eventuelt svare.

Jeg ønsker ikke å motta SMS/e-post. Hvordan kan jeg gjøre det? Klinikker som benytter seg av våre tjenester godtar samtykke til elektronisk kommunikasjon på vegne av sine pasienter. Klinikken innhenter på forhånd basisinformasjon for å muliggjøre kommunikasjon med pasientene.

Ønsker du å reservere deg mot elektronisk kommunikasjon fra klinikken, kan du enten logge inn i appen eller pasientportalen og trekke samtykket, eller ta direkte kontakt med klinikken. Les mer her. Merk at du da ikke vil ha mulighet til å bruke appen/pasientportalen.

Hvorfor viser appen et annet tidspunkt for timen enn det som ble oppgitt av behandleren? Appen viser tidspunkt for konsultasjoner i din lokale tid. Om du befinner deg i en annen tidssone enn behandler, vil appen derfor oppgi et annet tidspunkt enn det som står i behandlerens timebok.

Jeg har spørsmål vedrørende faktura og betaling, hvor henvender jeg meg? Kontakt din klinikk om du har spørsmål om kravet på fakturaen og betalingene dine.

Kan jeg bruke appen når jeg er i utlandet? Appen kan kun brukes i Norge. Dersom du vil bruker appen i andre land, må du bruke VPN tjeneste.

Last updated